Referensprojekt

På SUN Maskin & Service är vår mission att leverera verkstadsutrustning i världsklass. Vi levererar premium verkstadsutrustning från välkända varumärken till bilverkstäder, bilbesiktningsföretag, Försvarsmakten, yrkesskolor, verkstäder för tunga fordon och andra inom motorbranschen.

Du som vill ha en riktigt konkurrenskraftig verksamhet förstår att en av vägarna dit är en riktigt bra utrustad verkstad. Här kan du se några referensprojekt där vi levererat verkstadsutrustning och/eller verkstadsinredning.

Porsche Center, Uppsala

En sprillans ny Porsche-anläggning i Uppsala är invigd!

SUN har haft glädjen att få leverera våra premium 2-pelarlyftar samt märkesgodkänd hjulinställningslyft, hjulinställare, däckmaskiner med mera. Porsche Center Uppsala valde även premium svensktillverkad verkstadsinredning från Optimel.

Föregående bild
Nästa bild

Möller Bil, Uppsala

Möller Bil är på plats i sina nya lokaler i Östra Fyrislund intill Uppsala Business Park.

Tidigare hade man fem separata bilverkstäder i Uppsala för varje varumärke. Nu slås fyra av dem samman till en stor gemensam verkstad. (Undantaget är Audi som får ett helt eget premiumhus för både försäljning och verkstad.)

Nya Möller Bil Uppsala huserar nybils- och begagnatförsäljning av person- och transportfordon, verkstad, skadeverkstad, rekond, däckcenter samt Europcar biluthyrning.

Vi på SUN är stolta och glada OEM-leverantörer av omkring 60 stycken premiumlyftar samt bromsprovare och komplett hjulinställningsplats.

Föregående bild
Nästa bild

Opus mobila besiktningsmodul

En helt ny mobil besiktningsenhet. Vi på SUN är glada över att få vara en del av Opus satsning på glesbygden. Vi ser tydligt behovet för denna typen av lösning i vårt avlånga land. I och med sin landsbygdssatsning tar nu Opus på sig ledartröjan för lättillgänglig fordonsbesiktning.

Modulen är utrustad med vår kvalitativa testutrustning från tyska MAHA, ljusinställare MLT 3000, MET avgasmätare och vår mycket omtyckta saxlyft DUO CM.

På bilderna ses representanter från Opus Bilprovning, SUN Maskin & Service , VTEQ (som tagit fram containern) samt infrastrukturminister Andreas Carlson vid invigningsceremonin den 7 mars 2023. 

Mer information finns att läsa under Aktuellt: “Infrastrukturministern inviger Opus nya mobila besiktningsstation”

Foton: SUN Maskin & Service AB och Opus Bilprovning

.
Föregående bild
Nästa bild

Söderbergs, Norrköping

Vid Söderbergs nya anläggning har man förvandlat en gammal Scania-anläggning till en toppmodern VW-verkstad med över 25 arbetsplatser.

Nya Söderbergs blev även platsen för världspremiären av vår nya 2-pelarlyft MAHA MA STAR 3.5, Triple Safety!

Föregående bild
Nästa bild

Bilcenter, Nyköping

Bilcenter i Nyköping är först i Sverige med Mercedes-Benz nya världsomspännande anläggningskoncept MAR2020. Mercedes framtidsanläggning är utrustad med fordonslyftar, däckmaskiner, hjulinställare och bromsprovare i högklassig europeisk kvalitet.

Vi levererade även verkstadsinredningen där Bilcenter haft möjligheten att skapa funktionella och skräddarsydda arbetsplatser. Självklart i matchande Mercedes RAL-lack.

Föregående bild
Nästa bild

Din Bil, Göteborg

Ny komplett märkesanläggning med bilhall och verkstad där vi haft äran att leverera ingroundlyftar, däckmaskiner och bromsprovare.

Föregående bild
Nästa bild

Opus besiktningsanläggningar

Vi har utrustat flera av Opus besiktningsanläggningar med testutrustning.

Föregående bild
Nästa bild

Bilmetro, Gävle

Bilhall och märkesverkstad där vi levererat huvuddelen av verkstadsutrustningen, exempelvis inground-lyftar och komplett hjulinställningsplats.

Föregående bild
Nästa bild

Arver Lastbilar, Eskilstuna

Nybyggd tungverkstad där vi fått förtroendet att leverera MAHA lastbilsbromsprovare.

Föregående bild
Nästa bild

Din Bil, Kista

Ny bilhall och märkesverkstad där vi levererat samtliga ingroundlyftar, samt hjulinställningslyft av högsta kvalitet.

Föregående bild
Nästa bild

Dekra besiktningsanläggningar

Vi har utrustat flertalet av Dekras anläggningar med testutrustning.

Möller Bil, Göteborg

Nyetablering i Göteborg. En ren Audi-anläggning där vi haft förmånen att leverera bland annat ljusinställare, bromsprovare, ingroundlyftar, saxlyftar och dubbelsaxlyftar.

Föregående bild
Nästa bild

Rejmes, Örebro

Tungverkstad som vi utrustat med MAHA kraftplattor och lastbilsbromsprovare.

Föregående bild
Nästa bild

Kontakta oss