Avgasmätare och rökgasmätare

Hos oss finner du avgasmätare och rökgasmätare som för både bensin och dieselmotorer som uppfyller de högst ställda kraven på mätnoggrannhet. Vi har även partikelräknare för de nya mätkraven för dieselbilar i Europa. När det kommer till avgasanalys har vi det du behöver. Välkommen att läsa mer på SUN avgasskola.

Nya generationens avgasmätare
Vår MAHA MET 6.X är en serie instrument som med fördel kan kopplas upp i PC/nätverksmiljö. De olika instrumenten i serien kan mäta och beräkna CO, HC, CO2, O2, NO, NO2, NOx, Lambda, röktäthet, K-värde och partikelkoncentration. Det ger dig möjlighet att välja mellan 4-gasmätare, 5-gasmätare, rökgasmätare / opacimeter / partikelmätare eller allt i ett och samma instrument med gemensam sondslang.

För traditionell avgasmätning är SUN MGA 2020 med tydlig LED-display det perfekta valet. Oavsett vad du söker kan vi som etablerad leverantör erbjuda nya generationens avgasmätare för att du ska få så exakta mätningar som är möjligt. Vi är noga med att erbjuda hög kvalitet till bra pris.

Partikelräknare för dieselfordon

Sotpartiklar är sedan 1 januari 2023 en integrerad del av avgasmätningen av dieselbilar i Tyskland. Vi ser att ett gemensamt europeiskt krav på partikelmätning snart kan vara på ingång. För att kunna mäta sotpartiklar från dieselfordon krävs en helt ny typ av mätinstrument hos besiktningsföretag och fordonsverkstäder.

30 års erfarenhet
Med snart 30 års erfarenhet av branschen och varumärken av hög standard är vi rätt leverantör för dig. Vi utför även service över hela Sverige. Maila oss på info@sunmaskin.se redan idag – vi levererar din mätare omgående.

Visa information

Avgasmätare bensin

Rökgasmätare diesel

Kombimätare bensin/diesel

Partikelräknare

Partikelmätning / partikelräkning av sotpartiklar är sedan 1 januari 2023 en integrerad del av avgasmätningen av dieselbilar i Tyskland. Vi ser att ett gemensamt europeiskt krav på partikelmätning kan vara på ingång. För att kunna mäta och räkna sotpartiklar från dieselfordon krävs en helt ny typ av mätinstrument hos besiktningsföretag och fordonsverkstäder.

Tillbehör avgasmätare

Kontakta oss