Billyftar

Här finner du ett billyftar till bilar och transportbilar. Vi erbjuder ett brett sortiment från erkända europeiska märken som MAHA och Hofmann Equipment. Utbudet omfattar billyftar i flera olika typer från 3,0 – 6.5 ton. Då vi endast arbetar med premiumvarumärken kan du försäkra dig om att den lyft du beställer av SUN Maskin & Service är av högsta standard.

Skräddarsydda efter kundens behov
Vårt breda utbud av fordonslyftar omfattar 2-pelarlyftar, 4-pelarlyft, saxlyftar, dubbelsaxlyftar, låglyftar och golvförsänkta ingroundlyft. Tillsammans tar vi fram en lösning som passar din verksamhet. Med många typer av tillbehör till hands kan vi skräddarsy billyften efter dina behov. Det ger dig en fordonslyft anpassad efter just din verkstad!

Att välja rätt fordonslyft
Att köpa, använda och välja rätt fordonslyft kräver en hel del kunskaper av användaren. Vi på SUN Maskin & Service är måna om att du får rätt modell till just din verksamhet. Våra kunniga säljare finns såklart tillgängliga för att ge dig råd och tips för kommande investeringar. På sidan “Utbildningar” finns även möjlighet att läsa på lite på egen hand.

30 års erfarenhet
Som en etablerad leverantör med 30 års erfarenhet i branschen kan vi garantera att vi kan erbjuda dig just den fordonslyft som du är i behov av. Se en del av vårt utbud nedan. För mer information kontakta oss på 054 – 85 00 75 eller info@sunmaskin.se. Välkommen!

Visa information

2-pelarlyftar

En 2-pelarlyft är väl anpassad för service och tar upp lite golvplats på verkstaden när de inte används. Våra 2-pelarlyftar finns i allt från 3.0 – 6.5 tons lyftkapacitet från ledande europeiska tillverkarna MAHA och Hofmann Equipment. Vi har både elektromekaniska och hydrauliska 2-pelarlyftar som är utrustade med teleskoparmar. Självklart säljer vi endast CE-märkta billyftar. En 2-pelarlyft täcker de flesta behoven i en verkstad, vare sig du är en hobbymekare eller en stor märkesverkstad. Våra klarar allt från små personbilar till större skåpbilar med lång hjulbas.

Fördelar med våra 2-pelarlyftar

  • Tillverkad i högsta kvalitet
  • Säkerhetsfunktioner inkluderade
  • Lätt att använda
  • Lyfter fordon snabbt och effektivt
  • Maximal säkerhet vid hantering av tunga fordon
Med endast Europeiska premiumleverantörer kan du lita på att du får verkstadsutrustning i världsklass! Till våra 2-pelarlyftar finns ett brett utbud av olika lyftadapters för höga, låga eller specialfordon samt ytterligare lyfttillbehör. Dessa lyftsystem är också säkra och pålitliga eftersom de utformas för att uppfylla höga säkerhetsstandarder i branschen. Elektromekaniska 2-pelarlyftar har även funktioner som automatisk låsning vid ljudsignal eller nödstopp, vilket ökar arbetsplatsens trygghet ytterligare. Sammanfattningsvis kan man säga att elektromekaniska 2-pelarlyfter resulterar i effektivare arbete genom deras styrka, pålitlighet och användbarhet i varje verkstadssituation. Justerbar höjd gör det möjligt att arbeta bekvämt i olika positioner, medan snabb höj- och sänktid minskar väntetid mellan jobb. Vi har även golvförsänkta 2-pelarlyftar som ytterligare sparar plats, samt ger ett mycket gott estetiskt intryck. Här nedan ser du de 2-pelearlyftar som vi erbjuder. Välkommen att kontakta oss om du har frågor kring fordonslyftar på 054 - 85 00 75.

4-pelarlyftar

En 4-pelarlyft är anpassad för inspektion och används ofta av besiktningsstationer och vid hjulinstsällning. 4-pelarlyftar har högre lyftkapacitet och är därför populära på verkstäder för service- och transportfordon. Våra premium 4-pelarlyftar från de ledande europeiska leverantörerna MAHA och Hofmann Equipment finns från 4.0 – 5.0 tons lyftkapacitet. De är självklart CE-märkta. Alla våra fyrpelare har långa ramper som underlättar påkörning av låga fordon. De har även axeldomkraft / frihjulslyft som tillbehör för att även hantera däckservice. Till våra 4-pelarlyftar finns ett brett utbud av olika lyfttillbehör så som fyllnadsplattor och olika gummiblock. Vi har även golvförsänkta 4-pelarlyftar som sparar plats samt ger ett mycket gott estetiskt intryck. Med endast Europeiska premiumleverantörer kan du lita på att du får verkstadsutrustning i världsklass! Välkommen att kontakta oss med frågor kring fordonslyftar på telefon 054 – 85 00 75.

Golvförsänkta 1-pelarlyftar

Golvförsänkta lyftar fungerar mycket bra för servicearbeten och tar upp väldigt lite golvyta samtidigt som de är estetiskt tilltalande. Våra golvförsänkta 1-pelarlyftar från marknadsledande MAHA finns med olika lyftarmar och en lyftkapacitet på 3.0 ton.

Golvförsänkta 2-pelarlyftar

Golvförsänkta 2-pelarlyftar är väl anpassade för servicearbeten och tar upp väldigt lite golvyta samtidigt som de är estetiskt tilltalande. Våra golvförsänkta tvåpelare från marknadsledande MAHA finns med olika lyftarmar och lyftkapacitet på 3.0 - 6.5 ton. Självklart är de CE-märkta. En 2-pelarlyft täcker de flesta behoven i en verkstad. Våra inground 2-pelarlyftar klarar allt från små personbilar till större skåpbilar med lång hjulbas. Med endast Europeiska premiumleverantörer kan du lita på att du får verkstadsutrustning i världsklass! Till våra golvförsänkta tvåpelare finns ett brett utbud av olika lyftadapters för höga, låga eller specialfordon samt ytterligare lyfttillbehör. Vi har även 2-pelarlyftar för montage ovan golv för enklare installation i befintlig verkstad. Välkommen att kontakta oss om du har frågor kring fordonslyftar på 054 – 85 00 75.

Golvförsänkta 4-pelarlyftar

Golvförsänkta 4-pelarlyftar är väl anpassade för inspektion och används ofta vid diagnos och hjulinstsällning. Ingroundlyftar tar upp mindre golvyta samtidigt som de är mycket estetiskt tilltalande. 4-pelarlyftar har högre lyftkapacitet och är därför populära på verkstäder som även hanterar service- och transportfordon. Våra golvförsänkta fyrpelare från marknadsledande MAHA finns med olika lyftplattformar och har en lyftkapacitet på 6.5 ton. Med tillbehöret axeldomkraft / frihjulslyft hanteras även däckservice. Självklart är de CE-märkta. Med endast Europeiska premiumleverantörer kan du lita på att du får verkstadsutrustning i världsklass! Till våra golvförsänkta 4-pelarlyftar finns ett brett utbud av olika lyfttillbehör så som fyllnadsplattor och olika gummiblock. Vi har även 4-pelarlyftar för montage ovan golv för enklare installation i befintlig verkstad. Välkommen att kontakta oss om du har frågor kring fordonslyftar på 054 – 85 00 75.

Låglyftar

En låglyft är en riktigt smidig tillgång i verkstaden vare sig du är en hobbymekare eller en stor märkesverkstad. Perfekt för däckskifte, rekond, lackering och lättare service! Vår låglyft klarar allt från små minibilar till större personbilar och låga sportbilar upp till 3 eller 4 ton. Låglyften kan både monteras ovan golv och i nedfälld, golvslät installation.

Saxlyftar

Saxlyft med körbanor av högsta kvalitet från Tyska MAHA. En extremt stabil konstruktion gör lyften väl lämpad för hjulinställning. Finns med lyftkapacitet från 4,2 - 5,0 ton. Flera typer av tillbehör gör det möjligt att skräddarsy lyften efter dina behov.

Dubbelsaxlyftar

Premium lågprofils dubbelsaxlyftar med lyftkapacitet från 3,0 - 3,5 ton från europeiska tillverkare med kvalitet i fokus.

Tillbehör lyftar

Olika tillbehör till fordonslyftar som exempelvis lyftkuddar, lyftblock, adapters och gummimattor.

Kontakta oss