2-pelarlyftar

En 2-pelarlyft är väl anpassad för service och tar upp lite golvplats på verkstaden när de inte används. Våra 2-pelarlyftar finns i allt från 3.0 – 6.5 tons lyftkapacitet från ledande europeiska tillverkarna MAHA och Hofmann Equipment.

Vi har både elektromekaniska och hydrauliska 2-pelarlyftar som är utrustade med teleskoparmar. Självklart säljer vi endast CE-märkta billyftar.

En 2-pelarlyft täcker de flesta behoven i en verkstad, vare sig du är en hobbymekare eller en stor märkesverkstad. Våra klarar allt från små personbilar till större skåpbilar med lång hjulbas.

Fördelar med våra 2-pelarlyftar

  • Tillverkad i högsta kvalitet
  • Säkerhetsfunktioner inkluderade
  • Lätt att använda
  • Lyfter fordon snabbt och effektivt
  • Maximal säkerhet vid hantering av tunga fordon

Med endast Europeiska premiumleverantörer kan du lita på att du får verkstadsutrustning i världsklass!

Till våra 2-pelarlyftar finns ett brett utbud av olika lyftadapters för höga, låga eller specialfordon samt ytterligare lyfttillbehör.

Dessa lyftsystem är också säkra och pålitliga eftersom de utformas för att uppfylla höga säkerhetsstandarder i branschen. Elektromekaniska 2-pelarlyftar har även funktioner som automatisk låsning vid ljudsignal eller nödstopp, vilket ökar arbetsplatsens trygghet ytterligare. Sammanfattningsvis kan man säga att elektromekaniska 2-pelarlyfter resulterar i effektivare arbete genom deras styrka, pålitlighet och användbarhet i varje verkstadssituation.

Justerbar höjd gör det möjligt att arbeta bekvämt i olika positioner, medan snabb höj- och sänktid minskar väntetid mellan jobb.

Vi har även golvförsänkta 2-pelarlyftar som ytterligare sparar plats, samt ger ett mycket gott estetiskt intryck.

Här nedan ser du de 2-pelearlyftar som vi erbjuder.

Välkommen att kontakta oss om du har frågor kring fordonslyftar på 054 – 85 00 75.

Visa information

Kontakta oss