AC-service

Stationer & Utrustning

Behöver du professionell utrustning för AC-service till din fordonsverkstad? Som etablerad leverantör av verkstadsutrustning erbjuder vi AC-stationer av mycket hög kvalitet från den världsledande tillverkaren SnapOn under varumärkena Sun (Diagnostics) och Ecotechnics Climate Solutions. Kännetecken för dessa AC-maskiner är hög driftsäkerhet, ett minimalt underhållskrav samt en lång livslängd.

Helautomatiska- och kombimaskiner
Letar du efter en AC-maskin som är helautomatisk eller kanske till och med hanterar båda gaserna och är utrustad med två separata pumpenheter? Eller så kanske du är i behov av en AC-station med hybridfunktion för elektriska kompressorer? Oavsett vad du söker finner du det här.

Vi har även modeller som är renodlade för att köra den “nya gasen” samt kombi-maskinerna SUN Dual Gas och ECK TWIN, som klarar både R134a och R1234yf (HFO).

Marknadsledande inom service
Som marknadsledande inom service av verkstadsutrustning erbjuder vi både service och reparation av den AC du köper från oss. Med 30 års erfarenhet inom branschen levererar vi alltid hög kvalitet till bra pris.

Klara att använda
Alla AC-maskiner som vi levererar är först kontrollerade och kalibrerade i vår egen verkstad. När maskinen anländer till dig är den redo för användning direkt! Vi har flera modeller i lager för direktleverans.

Visa information

AC-stationer

Tillbehör AC

Tillbehör till din AC-station, läcksökningsutrustning, renspolningssatser och kontrollmanometer.

Kontakta oss