ECK NEXT Pro

ECK NEXT Pro är en AC-maskin av instegsmodell med väldigt hög standard som ger dig otroligt mycket maskin för pengarna! Maskinen levereras med både kollapsbara och universal oljebehållare.

En helautomatisk AC-station för tömning, återvinning och fyllning av AC-system, uppbyggd av premiumkomponenter. Förbrukar  20% mindre energi jämfört med tidigare modeller.

Liksom våra övriga modeller är ECK NEXT Pro användarvänlig med intuitivt gränssnitt med 5” pekskärm i färg och möjlighet att ansluta till Wi-Fi.

NEXT Pro är självklart utrustade med stora manometrar av bra kvalité, genomtänkta procedurer i arbetsmomenten och stora hjul för säker och enkel förflyttning inne i verkstaden som våra tidigare maskiner.

ECOTECHNICS FLAG NEXT CLIP

 

TILLBEHÖR

Gasanalysator
NEXT Pro med gasanalysator upptäcker de olika komponenterna i kylmediet, och resultatet ger information om deras procentandelar.

WIFI-kit
Med WIFI-kit kan NEXT Pro anslutas med WIFI och Bluetooth för att integrera digitala arbetsprocesser i verkstaden som informationsflöde på smartphones eller surfplattor, fjärrkontroll av maskinstatus och drift samt automatiska programuppdateringar.

Spolkit
Rensar systemet från rester som orsakas av nedbrytning i kompressorn, snabbt och enkelt, utan behov av lösningsmedel eller andra vätskor utan enbart köldmedia.

[yith_requet_quote_elementor]

 

Specifikationer

KylmediaHFO1234yf eller R134a
Elanslutning220-240V 50/60 Hz
Vakumpumpkapacitet51 L/min
Arbetstemperatur11-49 °C
Intern gasflaska 12 L
Slangar3 meter
Display5'' pekskärm i färg
WIFI /Bluetooth Tillbehör
Hybrid-funktion Standard
Tryckkontroll med kväve-vätgas Ej tillgängligt
Indikationslampa Ej tillgängligt
Flaskvärmare Ej tillgängligt
TerminalskrivareTillbehör
Hermetiska och återfyllningsbara flaskor för olja och spårmedel Ej tillgängligt
Hermetiska engångsbehållare för olja och spårmedel Standard (1)
Återfyllningsbara standardbehållare för olja och spårmedel Standard (1)
Avluftning intern tank Manuell
Mått (LxBXH) 66 x 68 x 108 cm
Vikt63 kg

Dokument

Vi hjälper dig komma igång

Genom oss på SUN Maskin & Service kan du få installation och uppstarts­genomgång samt utbildning i teori och handhavande av ny verkstadsutrustning.

Kontakta oss