Romess BW 1408 A RoTWIN

Romess BW 1408 A RoTWIN  är ett bärbart bromsserviceaggregat som hanterar behållare upp till 5 liter. Ingen dekantering krävs.

Den kompakta storleken gör den idealisk för mobil användning när du är på språng. Det hållbara och gummerade handtaget gör hanteringen enkel – även med en full behållare.

Ett bromsserviceaggregat från kvalitativa Romess med den nya världspatenterade RoTwin-pumpen som garanterar luftfri påfyllning. Den elektriska pumpen bygger upp tryck långsamt för att undvika skumning. Denna förfinade metod gör ändå bromsvätskebytet snabbare än med tidigare modeller, vilket effektiviserar arbetsflödet i Er verkstad.

Romess BW 1408 A RoTwin har en konformad stickadapter som passar flera olika diametrar på kapselutlopp. En behållare bredvid kapselrummet ger plats för förvaring av verktyg och tillbehör. Justerbart tryck från 0 till 2,8 bar.

Som tillval finns BW 1408 med en integrerad påfyllningstank.

Inklusive

  • Påfyllningsslang och standardadapter (art. 50232) för europeiska fordon

Tillval

  • Integrerad påfyllningstank (BW 1408 T, art. 1410)
[yith_requet_quote_elementor]

 

Specifikationer

CE-certifikatSkyddsklass IP43
Strömförsörjning230V / 50 Hz + ca. 5 m sladd med stickkontakt
Tryck Steglöst justerbar från 0 - 2,8 bar (arbetstryck vanligtvis 1,5 - 2,5 bar)
TryckmätareIntervall 0 - 6 bar
Mått (L x B x H)450 x 370 x 420 mm
Viktca 6 kg

Dokument

Vi hjälper dig komma igång

Genom oss på SUN Maskin & Service kan du få installation och uppstarts­genomgång samt utbildning i teori och handhavande av ny verkstadsutrustning.

Relaterade tillbehör

Kontakta oss