ECK FLAG BMW

ECK FLAG BMW AC-station är en premiummaskin med hybridfunktion och möjlighet att göra trycktest med kvävgas direkt via maskinen. Levereras både med kollapsbara olje- och spårmedelsbehållare och universal dito.

En ny helautomatisk AC-station för tömning, återvinning och fyllning av AC-system, uppbyggda av premiumkomponenter. Förbrukar 20% mindre energi jämfört med tidigare modeller.

ECK FLAG BMW uppfyller BMW’s krav på noggrannhet vid fyllning samt köldmedieanalys (SAE Gas Analyser). ECK FLAG BMW rekommenderas av BMW’s globala handelsorganisation och finns därmed även online på BMWs informationsplattformar samt BMW’s säljpartners försäljningsplattform.

Liksom våra övriga modeller är FLAG användarvänlig med intuitivt gränssnitt. Den här premiummodellen med stor 7” pekskärm i färg och Wi-Fi och Bluetooth-anslutning som standard.

Den är självklart utrustad med stora manometrar av bra kvalité, genomtänkta procedurer i arbetsmomenten och stora hjul för säker och enkel förflyttning inne i verkstaden som våra tidigare maskiner.

Modellen går att uppgradera med inbyggd gasanalys (går också att uppgradera i efterhand) som ger information om procentuellt innehåll.

ECOTECHNICS FLAG NEXT CLIP

TILLBEHÖR

Gasanalysator
ECK FLAG BMW med gasanalysator upptäcker de olika komponenterna i kylmediet, och resultatet ger information om deras procentandelar.

Spolkit
Rensar systemet från rester som orsakas av nedbrytning i kompressorn, snabbt och enkelt, utan behov av lösningsmedel eller andra vätskor utan enbart köldmedia.

[yith_requet_quote_elementor]

 

Specifikationer

KylmediaHFO1234yf eller R134a
Elanslutning220-240V 50/60 Hz
Vakumpumpkapacitet100 L/min
Arbetstemperatur11-49 °C
Intern gasflaska 12 L
Slangar3 meter
Display7'' pekskärm i färg
WIFI /Bluetooth Standard
Hybrid-funktion Standard
Tryckkontroll med kväve-vätgas Standard
IndikationslampaStandard
FlaskvärmareStandard
TerminalskrivareStandard
Hermetiska och återfyllningsbara flaskor för olja och spårmedel Standard (2+1)
Hermetiska engångsbehållare för olja och spårmedel Standard (2+1)
Återfyllningsbara standardbehållare för olja och spårmedel Ej tillgängligt
Avluftning intern tankAutomatisk
Mått (LxBXH) 66 x 68 x 108 cm
Vikt77 kg

Dokument

Vi hjälper dig komma igång

Genom oss på SUN Maskin & Service kan du få installation och uppstarts­genomgång samt utbildning i teori och handhavande av ny verkstadsutrustning.

Relaterade tillbehör

Kontakta oss