Däckmaskiner

Brett sortiment av däckmaskiner från den tysklansbaserade premiumtillverkaren och innovatören Hofmann. Modeller som passar allt från lilla verksamheten till den stora märkesverkstaden.

Här finner du en av marknadens snabbaste och mest precisa hjulbalanseringsmaskiner för både personbilsdäck och däck till bussar, lastbilar och entreprenadmaskiner.

Våra monteringsmaskiner klarar allt från standardhjul till UHP och punkteringsfria däck utan att skada dyra fälgar. Vi har även monteringsmaskiner för riktigt stora däck upp till 2000 kg.

Däckmaskiner för effektivare däckarbeten

Vi förstår att verkstäder och bilverkstäder behöver pålitlig och effektiv verkstadsutrustning för att kunna erbjuda högkvalitativ service till sina kunder. Våra däckmaskiner är utformade för att göra ditt arbete enklare och effektivare, vilket sparar både tid och pengar. Vi erbjuder också lyftar och andra verktyg som kompletterar våra däckmaskiner för att ge dig en komplett hjulservice. Vårt mål är att hjälpa dig maximera din produktivitet och lönsamhet genom att erbjuda premium verkstadsutrustning av högsta kvalitet.

Vi kan däckmaskiner

Visa information

Hjulbalansering

Däckmontering

Tillbehör däckmaskiner

Hjultvättar

Hjultvättar av högsta kvalité från Italienska Tecnolux. Om du är i behov av en hjultvätt till din gummiverkstad erbjuder vi här ett brett sortiment från deras märke Tyretech. Utbudet omfattar hjultvättar av flera olika typer. Då vi endast arbetar med kvalitativa varumärken kan du försäkra dig om att den hjultvätt du beställer härifrån är av högsta standard.

Kontakta oss