Ny AC-maskin – ECK 4012

AC-maskin ECK 4012 från SUN Maskin & Service AB

ECK 4012 är en ny uppdaterad, mer energieffektiv AC-maskin. Självklart med hybridfunktion för el- och hybridbilar.

ECK 4012 är en avancerad och lättskött maskin som automatiskt tömmer, läcksöker via vakuum, återvinner och fyller systemet med r134a eller HFO1234yf, olja och spårmedel.

Utrustad med stor 7-tums pekskärm för enkel, snabb och intuitiv navigering. Mycket lättanvänd och logiskt uppbyggt gränssnitt med svenska menyer. Komplett databas inklusive kommersiella fordon och jordbruksfordon.

Redo att användas direkt

Alla AC-maskiner som vi levererar är först kontrollerade och kalibrerade i vår egen verkstad. När maskinen anländer till dig är den redo för användning direkt! AC-maskiner från oss på SUN kännetecknas av hög driftsäkerhet samt en lång livslängd.

Trygg med serviceavtal

Med ett serviceavtal kan du vara säker på att ni har de bästa förutsättningarna för att ha en driftsäker och problemfri verksamhet. AC-utrustningen skall hållas kontrollerad och kalibrerad enligt lagkrav. För att vardagen ska löpa smidigt för er erbjuder vi serviceavtal gällande våra AC-maskiner, där vi på SUN Maskin sköter allt vad gäller service och kalibrering.

Fördelar:

  • Undvik driftstopp och onödiga inkomstbortfall
  • Enkelt och smidigt – vi kommer till dig och servar dina maskiner
  • Rätt kalibrering för att uppfylla alla lagkrav

Välkommen att kontakta någon av våra säljare för information och priser på nya ECK 4012.

Kontakta oss