Premiumleverantörer i samarbete!

SUN Maskin & Service återförsäljare av Optimel verkstadsutrustning

Pressmeddelande Karlstad / Uppsala 2023-09-27

Nu knyter vi på SUN ytterligare en premiumleverantör till vårt utbud. Genom Optimel verkstadsinredning kan vi nu erbjuda svensktillverkade arbetsbänkar från Optimel’s egen fabrik i Uppsala.

Med 60 år av gemensamma erfarenheter kan vi på SUN och Optimel hjälpa din verkstad att nå sin fulla potential!

1997 startade Optimel sin verksamhet med inriktning på tunnplåt. Från 2007 utvecklas inredningskoncept i samarbete med välrenommerade bilverkstäders önskemål.

Svensktillverkade arbetsbänkar, oljebarer, förvaringsskåp från egen fabrik i Uppsala, med full kontroll på hela produktionscykeln.

Tillsammans med SUN’s kvalitetsutrustning med lyftar och däckmaskiner kan vi numera erbjuda en totallösning för hela verkstaden med en standard i toppklass.

Optimel’s koncept bygger på förmonterade arbetsbänkar som levereras färdiga med el/data/16A en så kallat ”Plug-and-Play” lösning. Inget kostsamt montage på plats. Med ”Plug and Play” lösningen byter vi även enkelt ut din inredning under pågående drift. Inga fördyrande långa stopp i den dagliga driften.

I och med starten 1994 har vi på SUN Maskin & Service i 30 år levererat premium test- och verkstadsutrustning till både stora som små verkstäder, bilbesiktningar, skolor och Försvarsmakten. Vi erbjuder även via vår serviceavdelning en trygghet för att utrustningens funktion och livslängd uppehålls.

Testa oss! Vi ritar självklart förslag på er verkstad i 2D/3D samt mp4-film.

SUN och Optimel hälsar gamla som nya kunder välkomna att testa vårt samarbete.

SUN Maskin & Service återförsäljare av Optimel verkstadsinredning

Ladda ned pressmeddelandet med kontaktuppgifter (Pdf)

Kontakta oss