VAS 791 011A 5.5 t

Kategori Etiketter , , , ,

VAS 791 011A en 5.5 ton saxlyft som är mycket låg i nedsänkt läge vilket är en fördel vid montering ovan golv. Permanent synkroniseringskontroll med höjning och sänkning via sensorer med 0,1 mm noggrannhet vilket ger en hög säkerhetsnivå och precision.

Finns endast i golvslätt utförande.

VAS 791 011A klarar att lyfta alla VAG:s fordon inklusive transportbilar som nya VW Transporter. För att kunna göra en rullande skevhetskompensering på en VW Crafter NF med VAS 791 011A så går gränsen vid det kortare axelavståndet på 3641 mm. Se nedan.

Nya VW Crafter NF går att få med två olika axelavstånd:
1) Lång: 4490 mm, fordonets bruttovikt 5.5 t
2) Kort: 3641 mm, fordonets bruttovikt 5,0 t

Mycket hög stabiltet ger mycket goda förutsättningar för hjulinställning av tunga fordon. Lyften har dubbla, horisontella spärrar under körbanan och i golvkonstruktionen vilket säkerställer att körbanorna inte flexar. Dessutom ökar precisionen vid hjulinställning med hjälp av den optimerade körbaneprofilen.

Maha saxlyft, VAS 791 011A är en extremt stabil och kraftig lyft som praktiskt taget är underhållsfri. Ytan är pulverlackerad vilket ger ett utmärkt korrosionsskydd och slitstark vilket gör att lyften alltid ser fräsch ut. Den kräver minimal arbetsyta i verkstaden och kan anpassas till bekväm arbetsnivå. VAS 791 011A är helt öppen mellan körbanorna och passar såväl som inspektionslyft i en testline, som en reparationslyft och uppfyller kraven vid hjulinställning.

Fördelar

  • 5,5 tons lyftkapacitet.
  • Permanent synkroniseringskontroll med höjning och sänkning via ultraljud med 0,1 mm noggrannhet, erbjuder högsta säkerhetsnivå.
  • Mycket hög stabilitet för precisions hjulmätning med hjälp av dubbelt horisontellt spärrsystem i glidskenorna och golvramen.
  • Lyfthöjd hela 2,1 m.
  • Infällda långa dubbla glidplattor för att passa alla hjulbaser.
  • Smidig automatisk låsning av glidplattorna när lyften höjs eller sänks (går även manuellt via manöverpanelen).
  • Helt släta körbanor med uttag för vridplattor.
[yith_requet_quote_elementor]

 

Specifikationer

Lyftkapacitet5 500 kg
Max lyfthöjd2 140 mm
Lägsta höjd290 mm
Körbanans längd5 200 mm
Körbanans bredd617 mm
Lyftens vikt3 000 kg
Aggregatets vikt150 kg
Höj/sänkningstidca 40 sek/ 50 sek (tillval: 20 sek/30sek) (tillval: 12 sek/15sek)

Dokument

Vi hjälper dig komma igång

Genom oss på SUN Maskin & Service kan du få installation och uppstarts­genomgång samt utbildning i teori och handhavande av ny verkstadsutrustning.

Relaterade tillbehör

Kontakta oss