Vi söker tekniker till Karlstad / Värmland

— Tjänsten är tillsatt —

SUN Maskin & Service söker resande servicetekniker till Karlstad

Vi söker en servicetekniker som utgår från vårt huvudkontor i Karlstad.

I rollen som resande servicetekniker är du vårt ansikte utåt och ansvarar för att våra kunder får bästa möjliga service. Du kommer att serva, reparera och installera våra kunders verkstadsutrustning.

Resor sker främst i kringliggande län, men även resor till övriga delar i Sverige kan förekomma. Arbete inne i vår verkstad ingår också.

Som SUN Maskin & Service ansikte utåt skapar goda relationer med kunden ute på fältet. Tillsammans med vår serviceplanerare planeras dina uppdrag, både resor och “innejobb” i verkstaden här i Karlstad.

Ladda ned hela platsannonsen här (PDF)

Om oss

SUN Maskin & Service AB är en väletablerad leverantör av premium verkstadsutrustning till fordons-branschen. Våra kunder är bilverkstäder men även bilbesiktningsorganisationer, Försvarsmakten, yrkesskolor och verkstäder för tunga fordon.

Till våra produkter erbjuder vi montagehjälp, service, serviceavtal och utbildning. Vi är dessutom ackrediterade av SWEDAC att utföra kalibrering enligt ISO 17025.

Vi har funnits på marknaden sen 1994, så med snart 30 år i branschen finns en bred kompetens inom företaget.

Huvudkontoret är beläget i Karlstad där marknadsavdelning, serviceverkstad och lager finns. Vi har även servicekontor i Stockholm och Göteborg.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till ansokan@sunmaskin.se
Alla ansökningar hanteras löpande.

2023-12-11 Uppdatering: Tjänsten är nu tillsatt

Kontakta oss