Publikrekord och nya fokusområden

Automässan 2023 SUN monter

Publikrekord och nya fokusområden var något som utmärkte Automässan 2023.

Det blev publikrekord när Automässan slog upp portarna igen efter tre år. Vi omkring 250 utställare drog 19 301 besök vilket är ”all time high” för Automässan. Det är en ökning med 10% jämfört med 2020.

Denna gång fanns två tydliga och högaktuella fokusområden som växt kraftigt under pandemin – elektrifieringen och digitaliseringen. Detta syntes både bland seminarierna och märktes tydligt hos oss utställare.

Automässan 2023 Sun monter

Vår absolut mest populära produkt i montern var våra TreadReader däckscanners, vilka berör båda de nya fokusområdena. TreadReader ger en 3D-analys av däckets skick och finns både som handhållen scanner eller som ramp för både ovan golv och golvslätt montage.

Även vår nya batterilyft för 1,4 ton blev mycket uppmärksammad, och våra MAHA ATS lyftadapters för elbilar. Branschtidningen Motormagasinet publicerade en artikel kring att lyfta elbilar korrekt under mässdagarna, där man understryker hur viktigt det är för teknikern att vara noggrann med lyftpunkterna.

Automässan 2023 Sun montern

Automässan 2023 Sun montern

AC maskiner för el- och hybridbilar som hanterar HFO-gasen (R1234yf) var på många besökares agenda.

Vi tackar alla er som kom och besökte vår monter under Automässan 2023! Du som inte hade möjlighet att resa till Göteborg hittar såklart alla våra produkter på vår hemsida. Där hittar du även kontaktuppgifter till alla våra säljare som gärna svarar på dina frågor.

På återseende!

Automässan 2023 Sun montern

Kontakta oss