Möller Bil’s nya toppanläggning i Uppsala

Nya Möller Bil i Uppsala

”Allt kommer att bli mycket bättre, snabbare och effektivare”, säger Conny Eriksson, servicemarknadschef på Möller Bil i Uppsala, sittandes på en av 16 st sprillans nya MAHA Twin F IV dubbelsaxlyftar.

Från 16 maj är Möller Bil på plats i sina nya lokaler i Östra Fyrislund intill Uppsala Business Park.

Möller Bil representerar VAG-koncernen, en av världens största biltillverkare, som förutom Volkswagen saluför Audi, Skoda, Seat och Cupra.

Ett samlat helhetskoncept

Tidigare hade de fem separata bilverkstäder i Uppsala, en för varje varumärke. Nu slås fyra av dem samman till en stor gemensam verkstad. (Undantaget är Audi som får ett helt eget premiumhus för både försäljning och verkstad.)

Nya Möller Bil Uppsala huserar nybils- och begagnatförsäljning av person- och transportfordon, verkstad, skadeverkstad, rekond, däckcenter samt Europcar biluthyrning.

Under 2021 utförde Möller Bil Uppsala dryga 18 500 verkstadsjobb, plus alla däckkunder. I den nya verkstaden har man jobbat med att effektivisera flödet i lokalen för att eliminera alla tidstjuvar.

VAS-godkänd verkstadsutrustning

Man har även anpassat lokalerna för framtidens fossilfria fordonspark med verkstadsutrustning för el- och hybridbilar. Vi på SUN är stolta och glada OEM-leverantörer av omkring 60 st. premiumlyftar samt bromsprovare och komplett hjulinställningsplats.

Vi på SUN önskar Möller Bil Uppsala stort lycka till med er nya toppanläggning!

 

Här kan du läsa mer om nya Möller Bil i Uppsala: https://issuu.com/tlmediagroup/docs/mollerbil_1_

Kontakta oss