Resande servicetekniker Stockholm

SUN söker servicetekniker

Är du en servicetekniker som vill ha ett omväxlande arbete som kräver problemlösning? Då kommer du trivas hos oss på SUN Maskin & Service AB. Vi är nu i behov av att utöka vår serviceorganisation.

Här kommer du att få användning av din breda tekniska bakgrund inom styr och regler, mekanik och hydraulik.

Körkort B är ett krav. Har du dessutom truckkort är det en fördel. Vi ser gärna att du är bosatt i Stockholmsregionen / Mälardalen och du bör ha parkeringsplats för servicebussen.

Du kommer arbeta med verkstads- och testutrustning så som billyftar, bromsprovare, hjulinställnings-utrustning, AC-serviceutrustning, avgasmätare, däckservicemaskiner med mera från ledande europeiska varumärken som MAHA och Snap-on.

Arbetsfält är hela Sverige med en koncentration kring Stockholm och Mälardalen. Tjänsten innebär resor med övernattningar.

Vi ser att du som SUN Maskin & Service ansikte utåt skapar goda relationer med kunden ute på fältet och bidrar med lösningar som gagnar både oss och kunden.

Om oss

SUN Maskin & Service AB är en väletablerad leverantör av premium verkstadsutrustning till fordonsbranschen. Våra kunder är bil- och lastbilsverkstäder samt bilbesiktningsföretag, Försvarsmakten, yrkesskolor och övriga verkstäder för tunga fordon. Med snart 30 år i branschen finns en bred och djup kompetens inom företaget.

Huvudkontoret är beläget i Karlstad där marknadsavdelning, serviceverkstad och lager finns. Vi har även servicekontor i Stockholm och Göteborg. Företaget har idag 15 anställda och omsätter cirka 45 miljoner.

Frågor

Vid frågor är du välkommen att kontakta vår servicechef Daniel Kihlberg på telefon 054 – 85 55 92 eller daniel.kihlberg@sunmaskin.se, alternativt vår VD Bengt Andersson på telefon 054 – 85 55 85 eller vi e-post bengt.andersson@sunmaskin.se.

Ansökan

Välkommen med din ansökan, CV och eventuellt löneanspråk till info@sunmaskin.se snarast. Alla ansökningar behandlas löpande.

Kontakta oss