3 anledningar att välja moduluppbyggd verkstadsinredning

En modern verkstadsinredning skapar en effektiv arbetsmiljö med ordning och reda. Här listar vi de 3 främsta fördelarna.

Verkstadsinredning från SUN Maskin DEA Modul verkstadsinredning

Vår moduluppbyggda verkstadsinredning ger dig möjligheten att få en helt unik lösning, skräddarsydd efter just din anläggnings behov. Detta ger en flexibel lösning som låter er skapa anpassade arbetsstationer med utgångspunkt från en rad grundmoduler.

Här listar vi de 3 främsta fördelarna med att välja inredningsmoduler från oss på SUN:

 1. Välj bara de komponenter du behöver
  Anpassa varje arbetsyta genom att välja från ett brett sortiment av moduler. Här har du frihet att välja endast de komponenter du behöver. Det är fördelaktigt både vad gäller att kunna utnyttja utrymmet maximalt, och du betalar bara för det du behöver.
  Grundmodulerna kan upprepas och kombineras på en mängd olika sätt för att passa din verkstad och önskade funktioner. Till dessa finns sedan ett stort antal specialmoduler för att specificera varje arbetsstation. Tillsammans med våra erfarna säljare får ut det mesta av din lokal!
 2. Passar både stor och liten
  Hitta den lösningen som passar dina behov bäst. Moduluppbyggda verkstadsmöbler möjliggör en perfekt planlösning. Detta gör att du kan hitta rätt möbler även för små verkstäder eller med oregelbundna planlösningar, som optimerar volymen maximalt.
 3. Flytta och ändra kombinationerna
  Kommer det nya maskiner i lokalen? Ska ni utöka eller minska verkstadsytan? Vår modulinredning följer dig oavsett vad som händer. Du kan ändra inredningsarrangemanget vart efter dina behov ändras. Med moduler kan arbetsstationerna följa ditt arbete, inte tvärtom. Därför kan du vara säker på att du har gjort en investering som kommer att betala sig i många år.

Förutom de ovanstående fördelarna ger även denna inredning ett mycket positivt intryck både rent estetiskt och för känslan av ordning och reda. Det har i sin tur en positiv inverkan på både verkstadens personal och kunder. En välordnad och effektiv miljö är såklart mer inspirerande att arbeta i, och en snygg verkstad hjälper även till att öka kundernas förtroende.

Modulerna kan fås i en mängd olika färger för att matcha just din anläggnings profil. Ge ett premium intryck med verkstadsinredning i italiensk design av högsta kvalité!

Kontakta oss