Vi knyter ytterligare ett premiummärke till sortimentet

SUN Maskin & Service AB knyter ytterligare ett premiummärke till sortimentet och blir Hofmanns officiella återförsäljare.

Snap-on Equipment har valt ut SUN Maskin & Service som ny importör och officiell svensk återförsäljare av Hofmann verkstadsutrustning.

I Hofmanns portfölj finns idag ett mycket brett sortiment av utrustning för hjulservice, både däckmaskiner och hjulinställare. Här finns allt från top-of-the-line maskiner för verkstaden med kvalitetsmedvetna kunder, till prisvärda enklare maskiner. Alla med lika god kvalitet.

Förutom kvalitet och prestanda kännetecknas världsledande Hofmann av innovation och erfarenhet sedan 1931.

– Vårt breda servicenät i kombination med utrustning i absoluta toppklass – det kan inte bli bättre, säger Bengt Andersson teknisk säljare och VD på SUN. Tillsammans har vi över 130 års erfarenhet!

– Genom Hofmanns stora utbud av märkesgodkända produkter kan vi fortsatt erbjuda ett komplett OEM-sortiment till märkesverkstäderna.

Att SUN Maskin & Service nu är återförsäljare av Hofmann följer SUN’s traditioner som återförsäljare av premium verkstadsutrustning.

– Varumärket Hofmann står för världens bästa produkter, och är nu ackompanjerat av den bästa lokala servicepartnern. SUN Maskin & Service AB är ett utmärkt samarbete för oss på den svenska marknaden, säger Snap-on Equipments Area sales Manager, Norbert Schneider från sitt kontor i Hamburg.

SUN Maskin återförsäljare av Hofmann

Kontakta oss