MAHA världsmarknadsledare 2021

Som svensk generalagent gläder vi oss åt att vår tyska premium partner MAHA blivit utsedd till ”World Market Leader Champion 2021”.

Den årliga utvärderingen genomfördes av University of St. Gallen och Academy of German World Market Leaders (ADWM). Det här är fjärde gången i rad som MAHA rankas i topp inom branschen.

I kravspecifikationen finns, förutom god omsättning och exportnivå, kriterium att företaget åtminstone ska halvförvaltas i Tyskland, Österrike eller Schweiz och där har ett huvudkontor. Företaget måste också vara aktiva på minst tre av sex kontinenter med egna produktions- och / eller försäljningsföretag och betraktas som marknadsledande på deras världsmarknad.

– Vi arbetar hårt för att optimera våra produkter och processer – dag in, dag ut. Tillsammans med våra anställda driver vi innovativa idéer framåt. Det faktum att vi har utsetts till världsmarknadsledare bekräftar att vi gör många saker rätt. Vi är mycket stolta över detta, säger Stefan Fuchs, VD MAHA.

Hela pressmeddelandet finns att läsa på MAHA’s hemsida.

Kontakta oss