Angående rådande förhållanden pga. Covid-19

SUN Maskin & Service huvudkontor Karlstad

Vi på SUN Maskin & Service är vid gott mod och håller verksamheten igång som vanligt. Service, kalibrering och montage fortlöper som planerat. Såklart tycker vi att det är viktigt att ta ansvar i rådande situation och följer aktivt utvecklingen av coronaviruset och de rekommendationer som ges av myndigheterna.

För oss gäller det självklara liksom alltid, vi går till jobbet när vi är friska och stannar hemma när vi är sjuka. Alla våra medarbetare följer de riktlinjer som finns från Folkhälsomyndigheten. Såklart är vi extra vaksamma nu även vid lindrigare symptom.

Våra tjänstemän har sedan tidigare en god förmåga för att arbeta hemifrån om det behövs. Du når oss då lika enkelt via växeln, direktnummer eller e-post. Vi har även goda förutsättningar till att hålla möten via telefon eller digitala forum. Tveka inte att kontakta oss, så finner vi en lösning på passar Er!

Vi kommer uppdatera verksamheten med andra åtgärder om det krävs framöver. Självklart gör vi vårt yttersta för att säkerställa våra kunders och medarbetares hälsa.

Soliga hälsningar från SUN

Kontakta oss