Tack Stig!

Avtackning Stig 200220

Igår tackade vi av vår käre kollega Stig som går på heltidssemester efter 25 år här på SUN Maskin & Service. Nästan hela firman, tidigare företagsledare, anställda och numera pensionärer samlades för lunch på Cleasson’s i Karlstad.

Stig var en i gänget som grundade SUN Maskin & Service 1994, ett gäng som dessförinnan varit kollegor sedan 1976. Med sin kunskap och erfarenhet var han en självklar spindel i nätet hos oss på SUN. Lunchen blandades med anekdoter från förr och diskussioner om nya utmaningar, både privat och affärsmässigt.

Det blev ingen guldklocka, men desto bättre, en SUN-klocka. För Stig är friluftsliv och äventyr en stor del av livet. Med tanke på detta hade kollegorna även ordnat en påse med ett fint ”överlevnads-kit” med lite gott och blandat för kommande vandringar och kajakturer.

Stort tack Stig och lycka till med framtida projekt!
Tack även till er Kjell-Åke, Lars, Marita och Bosse för att ni ville komma.

Kontakta oss