Vi utrustar Mercedes nya framtidsanläggning!

Nya MB Bilcenter Nyköping
Foto: Daimler – MyNewsDesk

Bilcenter i Nyköping blev först i Sverige med Mercedes-Benz nya världsomspännande anläggningskoncept MAR2020. Den hela 3300 kvadratmeter stora anläggningen i Nyköping är designad för att ge en helt ny typ av digital/analog kundupplevelse.

Mercedes-Benz helt nya koncept tar fasta på att kombinera digitalt och analogt och har som mål att göra besöket till en upplevelse på flera plan. Bland annat täcks väggarna av enorma bildskärmar och hela lokalen känns mer lounge än traditionell bilhall.

Nya MB Bilcenter Nyköping
Foto: Daimler – MyNewsDesk

Den nya anläggningen är inte bara en försäljningsanläggning. Här finns också personbilsverkstad, transportbilsverkstad och skadeverkstad. Vi på SUN är både glada och stolta över att ha fått äran att leverera premium verkstadsutrustning till denna premiumanläggning!

Här finns nu fordonslyftar, däckmaskiner, hjulinställare och bromsprovare i högklassig europeisk kvalitet. Vi står även för verkstadsinredningen där Bilcenter haft möjligheten att skapa funktionella och skräddarsydda arbetsplatser. Självklart i matchande Mercedes-grå kulör. En anläggning i högsta toppklass!

MB märkesverkstad Bilcenter Nyköping
Foto: Amanda Ekblad – Södermanlands Nyheter

Kontakta oss