Motorbranschcollege väljer premiumlyftar

yrkesplugget i uppsala
Yrkesplugget i Uppsala certifierat Motorbranschcollege 2020. Foto: Börje Lundén

Motorbranschcollege är ett kvalitetssystem som riktar sig mot särskilt utvalda gymnasieskolor som tillhandahåller utbildningar mot motorbranschens yrken.

Motorbranschen står inför ett stort rekryteringsbehov, och det här är ett viktigt led i att säkerställa företagens kompetensförsörjning framöver. Bakom Motorbranschcollege står Transportföretagen och IF Metall.

Yrkesplugget Uppsala​ är en av de skolor som satsat stort på sina utbildningar, och som nyligen certifierats till Motorbranschcollege.

Vi på SUN Maskin & Service AB är glada och stolta över vi fick förtroendet att leverera premium fordonslyftar och på så sätt vara med och rusta framtidens verkstadstekniker!

2-pelarlyft 5,5 ton, Mapower II, MAHA

Fordonslyften Mapower II med 3,5 tons lyftkapacitet levererades 2018. Modellen har idag utvecklats vidare till nya MA STAR Triple Safety.

”Det är ett stort och viktigt steg för oss att ha certifierats till Motorbranschcollege och vi är naturligtvis väldigt hedrade och glada. Det innebär att vi kommer kunna erbjuda den senaste tekniken och den bästa kvaliteten i nära samverkan med branschen. Vi kan därmed erbjuda våra elever de senaste kunskaperna”, säger Sanna Vingren, rektor Yrkesplugget Uppsala.

Källa: Motorbranschcollege

Kontakta oss