Vi avrundar året och önskar God jul!

God Jul 2019

Nu går 2019 in på sina sista veckor, och vi börjar avrunda året. Här på SUN lyser flitens lampa alltjämt någon dag till.

Vårt huvudsakliga mål är alltid att finnas här för Dig och Din verksamhet med ett premium produktutbud, tekniskt support och service.

Under året, och framför allt hösten, har vi även såklart förberett oss för Automässan 15-18 januari. Under mässan kommer vi visa flera av årets nyheter, men vi kommer även lansera en helt ny produkt för 2020!

Kom gärna förbi vår monter B03:42 vid Svenskamässan i Göteborg, så bjuder vi på fika och en härlig mix av Värmländsk- och Stockholmsdialekt.

Under året som gått har vi haft förmånen att få arbete med en mängd spännande projekt. Vi har också breddat vår serviceorganisation med ytterligare en tekniker.

Vi har även arbetat med intressanta och utvecklande interna projekt, som vår nya webbplats som släpptes här under tidighösten.

Nu är vi redo att ta steget vidare till 2020. Under året kommer du kunna träffa oss på tre stora mässor; Automässan i januari, Elmia Lastbil i augusti samt Persontrafik i oktober.

Men fram till dess vill vi önska dig en tid för avkoppling i sällskap med nära och kära under en God Jul och ett Gott Nytt År!

Kontakta oss