Välkommen till vår nya webbplats!

SUN Maskin 25 årsjubileum

Idag fredag den 4/10 är det inte bara kanelbullens dag, vi lanserar även vår nya webbplats. Under 2019 har vi firat 25 år i verkstadens tjänst, och som ett led i vår utveckling uppdaterar vi nu en av vår digitala kanaler.

Vi finns som vanligt på samma adress, men som du kan se har vi fått en helt ny design. Med vår nya webbplats vill vi göra det möjligt för dig att få en bra överblick av våra produkter och tjänster vare sig du besöker vår sida via din dator, telefon eller surfplatta.

Du kommer även kunna göra offertförfrågningar direkt via webbplatsen, via en offert-varukorg. Såklart är du fortsatt alltid välkommen att ringa eller maila oss direkt, om det känns bäst för dig.

Varmt välkommen till SUN Maskin & Service!

Kontakta oss