Klassiker förnyas med RoTWIN

S16 RoTwin från Romess

Du känner kanske till det klassiska bromsserviceaggregatet S 15 från ROMESS? Denna långlivade produkt som blivit kult i många bilverkstäder. Under flera år har användare haft sådana goda upplevelser med den ikoniska blåa bollen att de inte vill byta. Och det behövs inte heller!

Om du ska investera i ett nytt bromsserviceaggregat, men vill ha den nya RoTWIN-tekniken behöver du inte välja. Klassikern S 15 finns nu tillgänglig i ny RoTWIN-version, S 16 RoTWIN. Lika lättanvänd som föregångaren såklart. S 16 RoTwin är även märkesgodkänd av Opel.

– Vi vill inte att våra lojala användare ska behöva växla till en annan enhet nu, utan kunna fortsätta använda en modern S 15-baserad enhet i framtiden, säger ROMESS vd Werner Rogg i ett uttalande på Romess webbplats.

Bromsvätskebytaren S 16 RoTWIN är utrustad med ROMESS nya internationellt patenterade pump med dubbla kolvar. Den nya tekniken gör bromsvätskebytet ännu snabbare vilket sparar både tid och pengar.

S 16 RoTWIN levereras med en integrerad 17-liters tank som rymmer mer än tre 5-liters behållare med bromsvätska. Precis som sin föregångare har även S 16 en stabil stålkonstruktion som med sina tre hjul är lätt att manövrera i trånga utrymmen.

Är du intresserad av denna produktnyhet kan du kika in i vår produktvisning. Självklart är du även varmt välkommen att kontakta våra kunniga säljare på 054 – 85 0075 eller info@sunmaskin.se.

Kontakta oss