Ljusinställare för nya VW Touareg

NYHET! Unik VAS-godkänd ljusinställare.

Vi är glada att kunna leverera den första och hittills enda godkända ljusinställaren för nya VW Touareg. Med ny mjukvaruversion, skräddarsydd för Volkswagen AG, möter nu MAHA’s MLT 3000 upp fordonstillverkarens krav på precision

VAS 621 001-versionen för Volkswagen är för närvarande den enda produkt som har fått Volkswagens officiella godkännande för koncernövergripande användning i sina auktoriserade verkstäder. De nya Touareg-strålkastarna får endast justeras med denna utrustning, förutsatt att den senaste VAS-mjukvaran används.

Den nya Touaregmodellen finns med två strålkastarvarianter: LED eller toppmodern IQ LIGHT LED Matrix headlights. Båda kan kontrolleras korrekt med VAS 621 001 genom att välja lämpligt läge och justeras i enlighet med tillverkarens specifikationer.

Liksom MAHA är även vi på SUN Maskin & Service stolta över att kunna erbjuda en enhet som uppfyller Volkswagen-gruppens höga krav.

Kontakta oss