MAHA dealer meeting 2018

I början av september samlades MAHA’s verkställande direktörer, försäljningschefer och återförsäljare från 60 länder för att utbyta information och kunskaper under den internationella återförsäljarkonferensen i Ottobeuren, Bayern Tyskland. Över 130 representanter deltog, varav Bengt Andersson och Hans Källström representerade Sverige och Sun Maskin & Service.

“Vi vill på det här viset möjliggöra skapandet av ett globalt försäljnings- och servicenätverk av våra försäljningspartners och återförsäljare”, förklarar Antonio Multari, MAHA International Sales Manager.

Förutom att presentera framtida produkter och strategier, redogjorde MAHA om förändringar som skett inom företaget. Under mötet hölls även öppna diskussioner med Stefan Fuchs, MAHA’s nye VD, med tonvikt på utbyte av erfarenheter representanter emellan.

Innovationsexperten Gerriet Danz höll ett inspirerande seminarium om att ”tänka utanför boxen” för att kunna koppla samman problem med teknik för att genera en lösning.

”Årets dealer meeting var som brukligt ett trevligt event där vi fick chans att träffa både MAHA’s nya ledning och andra återförsäljare från olika delar av världen”, summerar Bengt Andersson.

Kontakta oss