Vi söker reservdelsman/godsmottagare

Sun Maskin söker nu en reservdelsman/kvinna till Karlstad

Sun Maskin & Service AB är sedan 1994 en etablerad leverantör av premium verkstadsutrustning till fordonsbranschen. Våra kunder är vanligtvis bilverkstäder men också bilbesiktningsorganisationer, försvarsmakten, yrkesskolor och verkstäder för tunga fordon. Huvudkontor finns i Karlstad med marknadsavdelning, serviceverkstad och lager. Servicekontor finns också i Stockholm och Göteborg. Företaget har idag 13 anställda och omsätter cirka 40 miljoner kronor.

Tjänstebeskrivning

Som reservdelsman/kvinna kommer du att ta emot interna och externa beställningar av maskinreservdelar och se till att de kommer iväg till våra kunder och tekniker på lämpligt sätt och i överenskommen tid. Du ansvarar för inköp, lagerläggning, prisuppdateringar och övrig registervård av reservdelarna.

Du kommer även att utföra samtliga förekommande uppgifter inom lagerhantering, godsmottagning och leveranser av maskiner och reservdelar. Du sköter även kontakten med våra speditörer avseende frågor kring transport av ankommande och avgående gods.

Arbetsort är Karlstad. Tjänsten avser tillsvidareanställning, heltid.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har teknisk erfarenhet, kanske genomgått fordonsteknisk utbildning eller har motsvarande kunskaper. Det är meriterande med erfarenheter inom motorbranschen, från arbete som mekaniker och/eller inom reservdelar.

Du kommer i vissa fall att behöva göra en analys av kundens problem och ställa relevanta frågor för att få fram rätt reservdel som passar till maskinen. Det är en klar fördel om du har erfarenhet från felsökning av mekanik, pneumatik och hydraulik.

Du bör ha erfarenhet från lagerhantering, ha ett bra ordningssinne samt kunna hantera gods och framföra truck på ett säkert och tillfredsställande sätt.

Krav på B-körkort samt truckkort.

Du bör ha datorvana och behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som vårt ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och mån om såväl befintliga som nya kunder. Det är även viktigt att du har god samarbetsförmåga liksom förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet, då du tillsammans med övrig personal är med och skapar nöjda kunder och ett härligt arbetsklimat.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka in din ansökan och CV tillsun@sunmaskin.se, senast 2018-09-20. Vid frågor kontakta Bengt Andersson på telefon
054-85 55 85 eller via e-post till sun@sunmaskin.se.

Varmt välkommen med din ansökan!


Ladda ned platsannons som Pdf

Kontakta oss