Kommer snart – höstnytt 2018

Höstens nyheter

Vi tar och tjuvkikar lite på höstens nyheter. John Bean, Snap-on equipment, har släppt en ny monteringsmaskin, T7800 PROspeed. Den nya maskinen spås nu bli föregångaren Centuar’s ersättare. T7800 hanterar svåra däck, men är lika snabb och lättanvänd som en vanlig monteringsmaskin med monteringsbord.

T7800 PROspeed är en pneumatisk maskin (armar med mera styrs av tryckluft), men har ett elektromekaniskt navfäste för fälgen. Ny design med powerMOUNT istället för monteringshuvud och en clinchlossare på sidan. T7800 klarar av fälgar mellan 12-30”.

T7800 kommer i modellerna B (basmodell), S (med clinchlossare), G (med clinchlossare och chockluft) samt P (med clinchlossare, chockluft, hjullyft och kamera som visar undersidan av däcket).

Kontakta oss