Nya SOL 3000 från John Bean Snap-on Equipment

Elektro-mekanisk 2-pelar lyft

Nya SOL 3000 3.0t från innovativa John Bean är lika robust och driftsäker som sin föregångare. Den nya grå lacken i RAL 7040 låter lyften smälta in i verkstadsmiljön.

SOL 3000 är en smidig 2-pelarlyft som kräver minimalt med utrymme i verkstaden. Med sin asymmetriska konstruktion kan man obehindrat öppna dörrarna på fordonet. På grund av sin låga frigångshöjd på 98 mm passar SOL 3000 utmärkt för sportbilar eller andra lågt byggda bilar.

De speciella armarna är konstruerade för att passa ett brett utbud av fordon utan att man behöver använda ytterligare tillbehör. Dessutom har SOL 3000 automatisk låsning och upplåsning armarna. Lyftpadsen är tillverkade av Nylatron®, ett nötningshållfast vattenavvisande material.

SOL 3000 har automatisk smörjning vilket underlättar den dagliga driften och säkerheten.

Läs mer information om SOL 3000 3.0t

Kontakta oss