Jobba hos oss – Vi söker resande servicetekniker

Är du vår nya servicetekniker?

Är du en servicetekniker som vill ha ett omväxlande arbete som kräver problemlösning? Då skulle du trivas hos Sun Maskin & Service AB som expanderar och behöver förstärka sin serviceorganisation. Hos oss kommer du att få användning av din breda tekniska bakgrund inom styr och regler, mekanik och hydraulik.

Körkort B är ett krav. Har du dessutom truckkort är det en fördel. Ett plus är om du är bosatt i Karlstad- eller Stockholmsregionen och har parkeringsplats för servicebussen. Du kommer arbeta med billyftar, bromsprovare, hjulinställningsutrustning, AC-serviceutrustning, avgasmätare, däckservicemaskiner m.m. från ledande varumärken som MAHA och Snap-on. Arbetsfält är hela Sverige.

Om oss

Sun Maskin & Service AB är ett rikstäckande teknik- och kompetensföretag som riktar sig till bil, lastbilsverkstäder och fordonsbesiktningsföretag. Sedan starten 1994 har verksamheten utgjorts av försäljning och service av test- och verkstadsutrustning till motorbranschen. Säte och huvudkontor är i Karlstad där marknadsavdelning, serviceverkstad och lager finns. Servicekontor finns också i Stockholm och Göteborg. Företaget har idag 13 anställda och omsätter ca 40 milj.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Bengt Andersson på 054-85 55 85 eller bengt.andersson@sunmaskin.se

Välkommen med din ansökan och CV via e-post.

Ladda ned platsannons som Pdf

Kontakta oss