SUN Maskin
Öppettider mån-fre 08.00-17.00

Du är välkommen att ringa till oss på054 – 85 00 75 sun@sunmaskin.se

Högkvalitativ service med eget avtal

Vi på Sun Maskin & Service AB är marknadsledande när det gäller maskinservice till motorbranschen. Med 25 års erfarenhet av branschen har vi skapat ett servicenät som är väl utbyggt och täcker in hela Sverige. Det innebär att du snabbt och effektivt får den service du behöver. Ständig utbildning ger våra tekniker bred kunskap som borgar för hög servicegrad. Vi har serviceverkstäder i Karlstad, Stockholm och Göteborg.

Ackrediterad kalibrering

Vi är ackrediterade av SWEDAC att utföra kalibrering enligt ISO 17025. Detta innebär att vi utför ackrediterad kalibrering av:

 • Avgasmätare diesel och bensin
 • Bromsprovare och tryckgivare
 • Manometer kalibrering
 • Strålkastarinställning
 • Strålkastarinställningsplats
 • Retardationsmätare

Sun Maskin & Service AB är även ackrediterat som ett provnings- och kalibreringslaboratorium enligt ISO 17025:2018. Läs gärna våra sekretessföreskrifter.

Serviceavtal

Som kund hos Sun Maskin & Service ger vi dig möjligheten att teckna ett eget serviceavtal för de produkter du köpt.

Fördelar med ett avtal för underhållsservice:

 1. UNDVIK DRIFTSTOPP
  Med förebyggande service och samtidigt onödigt bortfall av intäkter

 2. ENKELT OCH SMIDIGT
  Vi kommer till dig och servar dina maskiner

 3. RÄTT KALIBRERING
  Fräscha och rätt justerade maskiner, med spårbar kalibrering, uppfyller kravet för ackrediterad och kontrollerad verkstad

Dessutom får du alltid ett bättre pris, och service när DU behöver det.

Som en etablerad leverantör av verkstadsutrustning till fordonsbranschen är vi noga med att leverera kvalitet – både vad gäller våra produkter såväl som service av dessa. Då vi har riktat in oss på motorbranschens alla aktörer kan du vända dig till oss för ett eget serviceavtal oavsett om du har en liten verkstad eller en större märkesverkstad. Du kan med andra ord alltid få den service du behöver, oavsett vart eller när du behöver den.

Ring Fredrik Lindman+46 54 85 55 92 eller mejla till fredrik.lindman[at]sunmaskin.se redan idag för att få ditt eget serviceavtal.