SUN Maskin
Öppettider mån-fre 08.00-17.00

Du är välkommen att ringa till oss på054 – 85 00 75 sun@sunmaskin.se

Provtryckning direkt via AC-maskinen

Vid arbete med AC-system så är det viktigt att kontrollera läckage. Våra AC-stationer gör automatiskt läcktest med vakuum i fyllningsprocessen. Dock kan exempelvis en o-ring vara tät under vakuum men läcka lite vid övertryck.

På våra lite mer avancerade maskiner är det möjligt att själv göra trycktest med kvävgas (provtryckning) direkt via AC-maskinen. Du behöver då komplettera med ett regulatorställ för kvävgas samt en slang för inkoppling till maskinen.
Detta kit köper du direkt av oss »

Nippel för inkoppling till maskinen följde maskinen när den levererades. Du behöver komplettera med kvävgasflaska.

Passar följande maskiner (av senare årsmodeller):

  • SUN ECK 3900 UP
  • SUN 3900 PREMIUM
  • SUN ECK TWIN
  • SUN ECK BUS PRO