SUN Maskin
Öppettider mån-fre 08.00-17.00

Du är välkommen att ringa till oss på054 – 85 00 75 sun@sunmaskin.se

Ny Mercedesgodkänd hjulinställare från John Bean

Ny Mercedesgodkänd hjulinställare från John Bean

Visualiner 3D-MB Gen II är ett par helt nya hjulinställare från John Bean som är godkända av Mercedes-Benz. Tekniken som används i dessa mycket avancerade 3D hjulinställare är unik och specialanpassad för Mercedes tuffa krav. Den ledande 3D tekniken kombineras med gravitationsbaserad mätning för högsta möjliga noggrannhet. Hjulinställaren finns i två utföranden Ultra –Bild 1 och Arago –Bild 2. Båda utföranden kombinerar hög mätnoggrannhet med enkel användning. 

Du gör en komplett uppmätning på en bil på under 5 minuter.

1. John Bean Ultra

2. John Bean Arago

Läs mer här: Produktblad till John Bean Mercedes-Benz hjulinställarna på engelska»