SUN Maskin
Öppettider mån-fre 08.00-17.00

Du är välkommen att ringa till oss på054 – 85 00 75 sun@sunmaskin.se

Leverantörer

Våra leverantörer är ett medvetet val för att kunna erbjuda våra kunder produkter av högsta kvalité. Vi kan erbjuda er verkstadsutrustning från ledande aktörer i branschen. Tyska MAHA som är marknadsledande i världen på testutrustning för fordon, lyftar och emissionsmätning. Italienska John Bean som tillhör Snap-on koncernen är kända för högklassig hjulinställningsutrustning och däckmaskiner. Vår AC-utrustning för tunga och lätta fordon levereras också från en ledande europeisk tillverkare. Romess levererar högteknologisk mätutrustning och serviceverktyg till fordonsindustrin.


Detta ger dig som kund en stor trygghet i din strävan att tillgodose dina kunders ökade behov av avancerad och kundanpassad service.

Besök våra leverantörer, klicka på respektive logo

 
MAHA grundades 1969 och är en marknadsledande tysk tillverkare på testutrustning för fordon, fordonslyftar och emissionsmätning. Globalt sett är de den mest produktiva tillverkaren av fordonstester inom samtliga tillämpningsändamål. Är världsledande inom bromsprovsteknik.
 Leverantör John Bean
Grundades 1904 i USA av John Bean. De är en av världens ledande märken av verkstadsutrustning för bilverkstäder gummiverkstäder och plåtverkstäder. Först i världen med bl a 3D hjulinställare. Tillverkar hjulinställare, monterings- och balanseringsmaskiner av högsta klass. Ägs av Snap-on koncernen.
 snap-on
Snap-on koncernen, en ledande global innovatör, tillverkare och marknadsförare av verktyg, diagnostik, verkstadsutrustning, programvara och tjänster för professionella användare.
  
Ecotechnics grundades 1995 med målet att producera tekniskt avancerade system för dagens bilverkstäder.
På bara några år har Ecotechnics blivit världsledande inom luftkonditioneringssektorn, de har hög teknisk kompetens inom utveckling av nya produkter, ny design, egenutvecklade nya modellpatent och prototyper.

Romess grundades 1970 med målet att erbjuda lösningar för de problem som andra företag har. Verksamhetsområdet är utvecklingen av serviceinstrument för motorfordonssektorn. Tex chassihöjdsmätare m.m.

Tecnolux producerar och distribuerar utrustning för bland annat garage och däckcenter för bilar, motorcyklar och tunga fordon. Tecnolux har lång erfarenhet av fordonsindustrin och jobbar för att alltid möta behoven hos en ständigt utvecklad marknad.
HAWEKA logo
HAWEKA grundades 1968 och erbjuder högkvalitativa och innovativa produkter för hjulinställning och centrering av hjul för alla typer av fordon.